Privatumo politika

UAB "Lazerinės odontologijos centras", Adresas: Žeimenos g. 40, Kaunas LT-50111, Lietuva

Lankydamiesi mums priklausančioje interneto svetainėje (www.lazerineodontologija.lt) ir naudodamiesi jose teikiamomis paslaugomis Jūs patikite mums savo asmens duomenis. Gerbiame Jūsų privatumą, todėl įsipareigojame pateiktus duomenis tvarkyti tiksliai, sąžiningai ir teisėtai.

Šioje privatumo politikoje sužinosite, kokius Jūsų duomenis mes renkame ir kodėl, kiek laiko juos saugome ir kaip tvarkome, taip pat kokias teises valdyti savo pateikiamus duomenis turite.

Tęsdami naršymą mūsų interneto svetainėse ir naudodamiesi jose teikiamomis paslaugomis Jūs patvirtinate, kad susipažinote su privatumo politika ir sutinkate su joje aprašytais asmens duomenų tvarkymo principais, taikomais Jums naudojantis mūsų interneto svetainėmis. Taip pat patvirtinate, kad esate ne jaunesnis nei 16 metų arba, kitu atveju, naudojatės interneto svetainėmis su tėvų ar globėjų sutikimu ar leidimu.

Atkreipiame dėmesį, kad privatumo politika gali būti keičiama, o su jos paskutine galiojančia redakcija visuomet galite susipažinti mūsų interneto svetainėse.

Visais su asmens duomenų tvarkymu susijusiais klausimais galite kreiptis info@lazerineodontologija.lt

KAIP GAUNAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Beveik visais atvejais mes tvarkome tik Jūsų pačių mums pateiktus asmens duomenis, kai naudojatės mūsų interneto svetainės paslaugomis. Papildomi duomenys gali būti generuojami paslaugos teikimo metu, pavyzdžiui kreipiantis į mus nurodytais kontaktais ir pan.

Tvarkomų asmens duomenų apimtis priklauso nuo Jūsų naudojamų paslaugų ir to, kokią informaciją pateikiate. Jūs neprivalote pateikti jokių asmens duomenų, tačiau gali būti, kad tokiu atveju tam tikros paslaugos Jums negalės būti suteiktos.

KOKIUS JŪSŲ DUOMENIS TVARKOME IR KODĖL?

Duomenis tvarkome tik esant teisėto tvarkymo kriterijui:

  • siekiant užtikrinti paslaugų teikimą ir sutartinių įsipareigojimų vykdymą;
  • asmens sutikimu;
  • kai tvarkyti asmens duomenis mus įpareigoja atitinkami teisės aktai;
  • kai asmens duomenis reikia tvarkyti dėl mūsų ar trečio asmens teisėto intereso.

KAI NARŠOTE MŪSŲ INTERNETO SVETAINĖJE

Siekdami užtikrinti patogesnį naršymą interneto svetainėse, teikti patrauklesnius pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie svetainių naudotojų elgseną, analizuoti tendencijas ir tobulinti tiek svetaines, tiek ir Jūsų aptarnavimą, mes tvarkome apibendrintus ir nuasmenintus duomenis, tokius kaip IP adresas, aplankyti puslapiai, naršymo trukmė, naršymui naudojami įrenginiai ir programos, geografinė vieta, amžius, lytis, kalba, bendri interesai ir pan.

Šių duomenų automatizuota analizė bei panaudojimas pakartotinės rinkodaros tikslais atliekami naudojantis trečiųjų šalių (pvz., Google, Facebook, Instagram, Hotjar) paslaugomis bei įrankiais (pvz., Google Analytics, Google Adwords, Google Tag Manager, Facebook Pixel, Hotjar heatmap, Hotjar Recordings, Hotjar Funnels).
Jūsų asmens duomenys surenkami slapukų pagalba. Slapukai (angl. „cookies“) – tai nedidelės tekstinės informacijos dalelės, kurios automatiškai sukuriamos naršant svetainėje ir yra saugomos Jūsų kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje. Išsamesnė informacija apie slapukus pateikta adresu AllAboutCookies.org.

Jeigu nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar į kitą galinį įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainių funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės.

KAI SUTINKATE IŠ MŪSŲ GAUTI NAUJIENAS IR PASIŪLYMUS

Kai mūsų interneto svetainėse pateikiate savo telefono numerį ir/arba elektroninio pašto adresą, galite sutikti arba nesutikti, kad Jūsų duomenys būtų naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais (siunčiami naujienlaiškiai arba sms žinutės).

Jūsų sutikimas gauti naujienas galioja 5 metus. Suėjus šiam terminui Jūsų duomenys bus sunaikinti arba patikimai ir neatstatomai nuasmeninti, jeigu jie nebus naudojami kitiems teisėtiems tikslams.

Savo sutikimą dėl Jūsų duomenų naudojimo tiesioginės rinkodaros tikslu galite bet kuriuo metu atšaukti, paspausdami prenumeratos atsisakymo nuorodą iš mūsų gauto naujienlaiškio apačioje, arba pateikdami prašymą adresu info@lazerineodontologija.lt

KAI UŽSISAKOTE SĄSKAITĄ FAKTŪRĄ

Norėdami gauti sąskaitą faktūrą už paslaugas turite pateikti šiuos duomenis: vardą, pavardę, adresą, elektroninio pašto adresą, įmonės rekvizitus.

Šie duomenys yra naudojami tik sąskaitos-faktūros išrašymo tikslu, todėl bus saugomi tik mūsų apskaitos programoje ir tvarkomi tiek laiko, kiek mus įpareigoja tą daryti atitinkami teisės aktai.

KAI NORITE SU MUMIS SUSISIEKTI

Norėdami mums pateikti atsiliepimą, prašymą ar užklausą, tą galite padaryti telefonu, paštu, elektroniniu paštu ar naudodamiesi socialiniu tinklu Facebook. Siekdami atsakyti į Jūsų kreipimąsi mes naudojame Jūsų pateiktą kontaktinę informaciją: vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, gyvenamosios vietos adresą ir pan. Šiuos duomenis naudojame tiek, kiek to reikia bendravimui su Jumis, tačiau ne ilgiau nei 2 metus.

KAM ATSKLEIDŽIAME JŪSŲ INFORMACIJĄ?

Mes neteikiam Jūsų duomenų tretiesiems asmenims be išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus teisės aktų nustatyta tvarka arba teisėsaugos institucijoms, siekiant ištirti teisės aktų pažeidimus.

Jūsų duomenis mes galime perduoti duomenų tvarkytojams, kurie teikia paslaugas (atlieka darbus) ir tvarko duomenis mūsų vardu. Duomenų tvarkytojai teikia svetainių prieglobos, duomenų centro ir/arba serverių nuomos paslaugas, rinkodaros ir ryšių su klientais valdymo sistemos, duomenų analizės bei kitas paslaugas. Kai kurie duomenų tvarkytojai gali būti įsisteigę ne Europos Sąjungoje.

Duomenų tvarkytojai turi teisę tvarkyti Jūsų duomenis tik pagal mūsų nurodymus ir tik ta apimtimi, kiek tai yra būtina siekiant tinkamai vykdyti sutartyje nustatytus įsipareigojimus. Mes siekiame užtikrinti, kad ir duomenų tvarkytojai būtų įgyvendinę tinkamas organizacines ir technines saugumą užtikrinančias priemones bei išlaikytų asmens duomenų paslaptį.

AR JŪSŲ DUOMENYS SAUGŪS?

Mes įgyvendiname ir nuolat atnaujiname atitinkamas organizacines ir technines saugumą užtikrinančias priemones, kurios padeda apsaugoti asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

NUORODOS Į KITAS INTERNETO SVETAINES

Jūsų patogumui ir informacijai mūsų interneto svetainėse gali būti nuorodų į kitas svetaines ar socialines paskyras. Mes neprisiimame atsakomybės už tokių svetainių privatumo politikos nuostatas, pateiktos informacijos turinį bei veiklą. Rekomenduojama susipažinti su kiekvienos svetainės privatumo politikos nuostatomis atskirai.

KOKIAS TEISES JUMS SUTEIKIA DUOMENŲ APSAUGOS TEISĖS AKTAI?

Turite šias teises:

  • teisę žinoti (būti informuotam) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  • teisę susipažinti su savo tvarkomais asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, t. y. gauti informaciją apie asmens duomenų saugojimo laikotarpį, taikomas technines ir organizacines priemones duomenų saugumui užtikrinti, gauti informaciją iš kokių šaltinių ir kokie asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kam teikiami;
  • teisę reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi, nesilaikant teisės aktų nuostatų;
  • teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, išskyrus atvejus, kai šie asmens duomenys yra tvarkomi dėl teisėto intereso, kurio siekiame mes arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys, ir jei Jūsų interesai nėra svarbesni;
  • teisę reikalauti, kad pateikti asmens duomenys būtų sunaikinti;
  • teisę reikalauti, kad būtų apriboti asmens duomenų tvarkymo veiksmai;
  • teisę reikalauti, kad tvarkomus asmens duomenis, jeigu jie tvarkomi automatizuotomis priemonėmis, persiųstume kitai šaliai, jeigu tai yra techniškai įmanoma;
  • teisę pateikti skundą dėl asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis turite asmeniškai, paštu, per pasiuntinį ar elektroniniu paštu pateikti mums rašytinį prašymą dėl Jūsų teisių įgyvendinimo ir patvirtinti savo tapatybę, pateikdami asmens dokumentą arba kitaip, teisės aktų nustatyta tvarka ar elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti asmenį, patvirtinti savo asmens tapatybę. Į Jūsų prašymą atsakysime per 30 kalendorinių dienų.

LAZERINĖS ODONTOLOGIJOS CENTRAS

Mūsų ilgametę patirtį turintys specialistai suteiks visus sveikos ir patrauklios šypsenos tobulinimo sprendimus po vienu stogu! Jums siūlome tiek aukščiausios kvalifikacijos gydytojus, tiek pačią moderniausią įrangą bei pažangius gydymo metodus.

Paslaugos

Odotologinis ištyrimas ir gydymas, visi odontologai specialistai - vienoje klinikoje.

  • Diagnostika
  • Skaitmeninis šypsenos dizainas (Digital smile design)
  • Trimatis skenavimas 3 Shape skeneriu
  • Procedūros lazeriu
  • Terapinis gydymas
  • Protezavimas
  • Skaitmeninis protezavimas
  • Estetika
  • Implantacija ir Chirurgija
  • Periodontologija
  • Endodontija
  • Ortodontija
  • Profilaktika
  • Grožio procedūros

Registruotis vizitui

Mūsų klientų atsiliepimai

  • Til dig som søger en professionel tandlæge, der kan levere et flot resultat. Asta's klinik vil jeg gerne anbefalede til jer der ønsker at blive taget hånd om. Jeg har selv fået lavet tandregulering gennem 2 år, udskiftet alle mine fyldninger til plast, rodbehandling og en enkelt krone og har altid forladt klinikken glad og tilfreds. Kommunikation er på engelsk og det mestre de også på højt niveau.

    Lars Jacobsen

  • Nuoširdžiai noriu padėkoti gydytojai Astai už kūrybingą dantų tiesinimą naujausia dantų tiesinimo technologija „Invisalign". Atsiradus šiai technologijai neberadau argumentų prieš dantų tiesinimą, nes ši tiesinimo technologija yra praktiškai nematoma, patogi ir aš galėjau plačiai šypsotis viso gydymo metu. Visiems labai rekomenduoju Lazerinės Odontologijos Centrą, nes tai naujausios technologijos, lankstus gydymo laikas, geriausi specialistai, o kas svarbiausia - patys geriausi rezultatai.

    Justinas Mardosa

  • Mano vardas Lina. Nedrįsdavau plačiai šypsotis, nes mano dantys buvo negražūs ir maži. Šypseną man sugrąžino „Lazerinės odontologijos centro“ specialistai. Esu labai nustebinta ir laiminga, jog dabar galiu plačiai šypsotis.
    Labai dėkinga gydytojoms Astai Juknienei ir Gabrielei Mačiuitytei – Buivydei.
    Rekomenduoju visiems apsilankyti, puikūs specialistai , atmosfera superinė ir rezultatai neapsakomi!

    Lina Vermaas

  • Esu statybos inžinierius. Kuriu inžinerines konstrukcijas ir įgyvendinu žmonių svajones bei architektų projektus . Mano įmonės šūkis: “ Gyvenime svarbiausia- tvirtas pagrindas po kojomis”. Ir aš turėjau svajonę turėti tvirtus ir gražius dantis, atvirai šypsotis.
    Dėkoju Lazerinės Odontologijos centro gydytojų komandai už puikiai suplanuotą darbą ir jo atlikimą.

    Gintaras Samoška

  • Atsidūriau A. Juknienės rankose. Ji taisė padarytą kito gydytojo didžiulę klaidą, pas kurį tiesinau dantukus daugiau kaip 2 metus. Dabar esu be galo dėkinga ir laiminga. Gydymo procesas su Invisalign kapomis ne tik malonus, patogus ir neskausmingas, bet ir savotiškai žavus - aš net tekėjau su jomis ir plačiai šypsojausi prieš objektyvą. Kitas neįkainojamas pliusas yra tai, jog gyvenant užsienyje, tai turbūt nepakeičiamas dantukų gydymo - tiesinimo metodas, kuomet neesi prikaustytas prie griežto lankymosi pas gydytoją ir kiekvieną kartą pinigėlių mokėjimo "nežinia už ką". Mane itin sužavėjo tai, jog čia sumokėjome vieną kartą, ir visi kiti lankymosi kartai nieko nekainuoja.

    Ramunė Sadauskienė

  • Dėkoju visam kolektyvui už kokybišką darbą kuriant ir darant man gražią šypseną. Bus miela visada sugrįžti. Ačiū.

    Zita Solomachinienė (Anglija)

Registruotis Vizitui